A PIECE OF CAKE

Åh, jag önskar mig Leilas bakbok "a piece of cake" i julklapp också!

For S


Grand theft auto.

Har även idag varit en sväng i Hässleholm city. Idag för ett uppdrag åt min man. Nämligen att roffa åt mig det allra sista GTA 4 som släpptes idag. Hoppas att min man uppskattar att man går ut i kylan för att göra honom glad. Men det tror jag, sådant brukar vara uppskattat. Var även en alkis som ropade "HEJ ÄLSKLING" efter mig, mysigt värre.

Har även köpt en annan present till min raring, bara för att jag älskar honom. Är väl roligt att få en present mitt i veckan liksom.

Nae, dags att plocka undan lite disk och vika lite kläder.


Going nutz

Har precis varit och handlat - det var inte mysigt väder ute vill jag lova. Spöregnade och regnet var så kallt att jag fick ont i huvudet för att jag blev så nerkyld. (dags att köpa sig en mössa eller eventuellt sno tillbaka min från Jonna).
Hur som helst så hade jag egentligen jättemycket jag behövde handla men när jag väl var där blev jag jättestressad av någon anledning och kom inte på något jag skulle ha alls mer än mjölk till simon. Så det blev mest random handling av diverse grejer. Köpte en yoghurt som verkade svingod - Jordgubb och passionsfrukt. Ska bli spännande imorgon och se om den är bra eller anus.

För övrigt köpte jag även lite nötter, eftersom det är så himla juligt även om ingen någonsin äter det i min familj. Simon däremot är julen själv och kommer väl äta upp alla på en gång. (Han drack för övrigt upp en halv glögg-flaska i förrgår) Det sura är bara att jag just upptäckte att vi inte har någon nötknäckare. Får väl improvisera lite med en hammare kanske, haha!

Nae, dags för att förbereda middagen som idag blir köttbullar och hemmagjort potatismos (aaaalltid hemmagjort!)

RSS 2.0