Quake 3

Hej!
Vaknade när S gick i morse, 06.30 med andra ord. Snälla rara S hade taklampan i sovrummet tänd i typ 10 minuter, lagom snällt direkt på morgonen. Ögonen blev stora som en ugglas och jag blir superpigg. Har redan hunnit se 4 avsnitt av grey's anatomy och läst 5 kapitel ur "mamma sa att jag var sjuk". Boken verkar lite sådär men jag ska kämpa igenom den. Har beställt tre böcker till som jag ska läsa. Eller, två ska jag läsa, en annan ska jag ge bort.
Det är "säg det inte till någon" och "the dirt" som jag ska läsa också. The dirt var ju inte ens tjock, 600 sidor (!!!!).
Samma författare som hjälpt till att skriva "att älska som en porrstjärna" med jenna jameson, och det var ju en bra bok så jag har höga förhoppningar på the dirt, ska bli roligt att läsa den.

Nu ska jag spela lite quake 3, ciao.

vill också ha!

Hittade ett till halsband som jag bara måste ha.
Så himla sött! :)



Från cocoo

Vill ha!

Detta halsbandet hade jag nog kunnat döda en fluga eller två för :)



Från designtorget

Återigen hemmafru (arbetslös)

Igår jobbade jag min sista dag på cervera för ett tag. Chefen frågade dock om jag ville arbeta i jul igen och jag tackade ja.
Skönt att veta att man har något framför sig iaf. Ska nog ändå gå till arbetsförmedlingen. bokat ett möte den åttonde - Ska skriva in mig på vikariepoolen och sånt för framtida bruk, lika bra.

Tja, idag har jag var sjukt produktiv. Har tvättat kläder, handlat, hängt upp kläderna, städat och nu håller jag på att baka bullar.
Har köpt med mig en liten överraskning till min man, så idag när han kommer hem så kommer han bli sjukt glad i magen vill jag lova.


RSS 2.0