George Michael?

Förlåt att det är sån dålig uppdatering här. Jobbar alldeles för mycket för att ha någon ork kvar när jag kommer hem. Jobbar hela denna veckan förutom fredag och då blir jag lämnad ensam, woho :( Inte alls speciellt snällt men what to do, what to do.
Jobbet går väl bra iaf, mycket att göra som fan och drygt som fan när inte Sandra jobbar. Bara 50+ tanter som jobbar där annars, inge kul alls faktiskt. Och den ena kör med mig som in i helvete, men jag bara ler och tar emot. Har väl inte så mycket att säga till om, sommarvikarie som jag är.
Och dessutom så ska de har någon tant från arbetsförmedlingen som ska provjobba där, vilket inte bådar så gott för mig. Tråkigt, men så är det väl. Har jag tur får jag kanske jobba i jul iaf. Kanske inte det jag ser fram emot mest eftersom jag garanterat kommer få jobba på julafton osv. Time will tell helt enkelt.

Btw, när jag åkte hem igår så såg jag George Michael på tåget mot Malmö.. Ja okej, det var nog inte han men jäklans vad lik han var. Sådär finpolerad och homosexuell. Verkligen strålade om honom, haha. Han hade det där "something" som bara vissa har. För även om han inte var attraktiv för fem öre så kunde man ändå inte slita blicken från honom.



Owell mina vänner, nu ska jag klä på mig, käka lite och sen gå till jobbet.

Ettårsdagen!

Igår (21/8) firade jag och S ett år tillsammans. Eftersom vi inte hade några pengar över huvudtaget typ så blev det varken restaurang eller annat. Men vi lagade kycklingfilé och hemmagjorda klyftpotatisar med bea-sås tillsammans och han köpte cola till mig (överlycklig, haha!). Sen trots att vi inte skulle köpa något till varandra så hade han köpt ett fint halsband till mig i form av två körsbär, superfint! Själv köpte man en dyr jävla ros till honom. Fin som attan var den.

Som jag älskar denna människa.. S, PUSS!

Döden

Hej alla ni söta läsare.
Idag är jag ledig och det är så otroligt skönt, dagen gick så segt igår på jobbet även om det var mycket och göra och vi knappt hann ta rast. Mycket paketinslagningar och mycket komplimanger, som vanligt då.
På vägen hem kände jag mig lite halvkrasslig och hade haft huvudvärk hela dagen så på kvällen gick jag och la mig redan klockan 22 nånting. Och då fick jag väääääärldens...mag"knip" fast det var liksom långt upp i magen precis där revbenen delar på sig liksom? Och så höll det i sig i kanske 10 minuter och sen försvann det gradvis. Någon som vet vad det kan
vara?
Skitläskigt var det iaf och älskade S blev jätteorolig :( Men han tog hand om mig och gav mig massa starka värktabletter, haha! Sen sov jag som ett barn tills för en halvtimme sen.

Får hoppas att det inte kommer tillbaka nu!


H&M KLÄNNING SÖKES!

Hej och hallå, är det någon som har en sån här klänning och vill sälja den?



BATMAN: the dark knight

Japp, igårkväll blev det bio med S. Vi såg BATMAN: The dark knight. För att skriva en snabbrecension så var den faktiskt jättebra för att vara en "superhjältefilm": Och den har ju faktiskt gått om både gudfadern och shawshank redemption på imdb.com. Alltså ska den enligt 200.000 människor vara världens bästa film. Om den var det vet jag inte riktigt - har lite andra filmer som jag tycker är bättre faktiskt - Men som sagt, för att vara en superhjältefilm så var den superbra. Det som lyfte upp filmen mest var Heath Ledgers helt fantastiska skådespelarinsats som jokern, helt underbart bra är han och han gjorde att hela filmen blev liiiite bättre. Nu efter att man sett the dark knight så hoppades man att det skulle komma en till batman-film med heath, men det är ju tyvärr inte möjligt.

Hur som helst så rekomenderar jag er att se filmen, helst på bio. Film är alltid bäst på bio, right? ;>

Idag är jag iaf ledig och ska städa upp i köket efter min pizzabakning igår. Blev helt sjukt stökigt där och sen hann jag inte städa upp det innan bion eftersom vi var tvungna att se klart miami ink innan vi gick, haha! Sjukt viktigt.
Men iaf, på schemat står:

  • Städa upp i köket
  • Laga matlådor till S (läs; stöka till i köket igen)
  • Städa köket igen.
  • Åka och handla mat
  • Eventuellt städa i sovrummet
Får se hur mycket jag orkar göra. Sovit alldeles för länge och känner mig helt seg nu. Ska gejma lite nu iaf, och sen kanske fixa mig lite frukost - vi får se helt enkelt.

Have it nice

Tekakor!

God morgon alla!
Dåligt väder idag med tyvärr. Hade varit härligt om det hade varit 20+ och sol så man kunde åka till stranden idag när man äntligen är ledig (jobbade igår) men nej nej, det är molnigt såklart.
S har huvudvärk och jag är duktig flickvän och bakar bröd till honom. Tekakor faktiskt. Tycker det är så sjukt roligt att baka och nybakat bröd är ju alltid godast, mums!
Så idag blir det alltså tekakor. Förra helgen bakade jag baguette och helgen innan det ciabatta. Hur gott som helst, och inte svårt heller. Prova det gott folk, helt klart värt väntan.

Igår var vi som sagt hos Patrik och spelade Rockband, och för att vara ärlig så tyckte jag inte att det var lika roligt som guitarhero, men jag antar att det är en vanesak. Roligt att man kan spela olika instrument och sjunga iaf. Känns som det var lite fattigare med låtar, men de hoppas väl att man ska köpa låtar istället.
Jaja, S tyckte det var superkul att spela trummor iaf.

Nu ska jag spela lite etqw och vänta på att brödet ska jäsa klart.

Hörs sen!

Förkyld

Blä, är jättetäppt i näsan och har sån rethosta att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland. Skönt att jag bara ska jobba 10-15 idag.
Har ingenting hemma att äta heller så det fick bli tigerkaka och youghurt till frukost. Får se hur länge jag håller mig mätt på det. Har ju ett äpple att äta på jobbet också, haha :(

Ikväll ska vi iaf till S arbetskamrat och så kommer väl lite mer folk och så ska vi spela rockband, ni vet det spelet som är som guitarhero fast man har trummor, gitarr, bas och sång. Ska bli jättekul att prova iaf. Hade glömt bort att jag i ett bortglömt ögonblick  lovat att sjunga när han (Patrik) köpt rockband. vilket jag iofs inte tänker göra nu när jag är helt förkyld, kanske en annan gång. Tror de ska vara rätt glada över att slippa höra mig faktiskt, haha! ;p

Hur som helst, nu måste jag sminka mig litet så jag kan åka till jobbet.
Ha en trevlig dag i regnet (regnar iaf i skåne)




En gammal bild från i höstas.
Blev bara lite nostalgisk :)

RSS 2.0